h1-slider3-background-img

Merken

rene-further-black
Hair

Rene Furturer

Onze verzorging en styling producten. Deze producten zijn plantaardig, bevatten geen synthetische siliconen maar wel etherische oliën. Deze geweldige combinatie zorgt voor een gezonde hoofdhuid waardoor uw haar weer sterker en gezonder wordt. Doordat de producten farmaceutisch ontwikkeld worden is het assortiment erg breed en kunnen ze veel hulp bieden bij hoofhuid/haar problemen.

Van een dagelijkse familie shampoo tot specifieke hoofdhuidgerichte producten voor onder andere:

  • mannelijke kaalheid
  • haaruitval na stress, operatie en of zwaar lijnen
  • droge hoofdhuid
  • jeuk en schilferige hoofdhuid
  • gekruld haar
  • ouder wordend haar
  • beschadigd haar.

Natuurlijk hebben we ook neutrale shampoos. Al onze producten bevatten geen synthetische siliconen, deze sluiten de hoofdhuid af waardoor er een slechtere haargroei kan ontstaan en kunnen het haar zwaar en futloos maken.

Coloring

L'anza Healing hair color

De kleurhechttechnologie van Lanza bevat het Keratin Healing System en het Flower Shield Complex dat een rijke, levendige, egale en natuurgetrouwe kleur oplevert. L’ANZA Healing Color kan gebruikt worden als Permanente, Demi- en Semipermanente doorschijnende haarkleuring. Allemaal uit één tube kleur, voor eindeloze creativiteit!

L’ANZA is een groene verbintenis aangegaan door ervoor te zorgen dat al hun producten en activiteiten een gezonde en duurzame aarde ondersteunen. Ze doen er alles aan om hun CO2-voetafdruk te minimaliseren en werken dierproefvrij.

Deze mooie kwaliteiten sluiten heel mooi aan bij onze wensen en waar wij voor staan. Creatief kunnen kleuren maar wel de hoogste kwaliteit.

Styling

Gladjakkers

Pomade die je haar zijdezacht maakt, bad-ass balsem die je wangen laat sprankelen, een puppypommade voor de kleine man of gewoon een dosis pure mannelijkheid in een flesje. Welk type product u ook zoekt, bij Gladjakkers kunt u er zeker van zijn dat u een stukje traditioneel, Nederlands vakmanschap in huis haalt.