Merken

rene-further-black
Hair

Rene Furturer

Onze verzorging en styling producten. Deze producten zijn plantaardig, bevatten geen synthetische siliconen maar wel etherische oliën. Deze geweldige combinatie zorgt voor een gezonde hoofdhuid waardoor uw haar weer sterker en gezonder wordt. Doordat de producten farmaceutisch ontwikkeld worden is het assortiment erg breed en kunnen ze veel hulp bieden bij hoofhuid/haar problemen.

Van een dagelijkse familie shampoo tot specifieke hoofdhuidgerichte producten voor onder andere:

  • mannelijke kaalheid
  • haaruitval na stress, operatie en of zwaar lijnen
  • droge hoofdhuid
  • jeuk en schilferige hoofdhuid
  • gekruld haar
  • ouder wordend haar
  • beschadigd haar.

Natuurlijk hebben we ook neutrale shampoos. Al onze producten bevatten geen synthetische siliconen, deze sluiten de hoofdhuid af waardoor er een slechtere haargroei kan ontstaan en kunnen het haar zwaar en futloos maken.

structure
Styling

Structure

Onze trendy stylingslijn. Deze stylingslijn bevatten hele stevige haarlakken, gels en waxen om het haar perfect in model te brengen en te houden. Onze “Musthaves”zijn de Glamtex, een backcomb effect spray (geeft veel volume en stevigheid). De Glue, naam zegt het al, super harde gel. Deze is zelfs waterresistant. De Paste, matte stevige wax, erg geliefd onder de mannen.

joico black
Coloring

JOICO K-pak color

Het unieke systeem van de joico haarkleuring laat de kleurmoleculen op milde wijze tot diep in het haar doordringen, voor een adembenemend en langdurig glanzend kleurresultaat.
Een onderdeel van dit systeem is het quadramine complex. Dit complex is verwerkt in alle Joico kleuren. Het is gemaakt van natuurlijke keratine die de beschadigingen van het haar, veroorzaakt door zon, warmte styling en chemische haarbehandelingen, weer opvult. Deze baanbrekende technologie herstelt het haar tijdens het kleuren van binnenuit.

Styling

Gladjakkers

Pomade die je haar zijdezacht maakt, bad-ass balsem die je wangen laat sprankelen, een puppypommade voor de kleine man of gewoon een dosis pure mannelijkheid in een flesje. Welk type product u ook zoekt, bij Gladjakkers kunt u er zeker van zijn dat u een stukje traditioneel, Nederlands vakmanschap in huis haalt.