h1-slider3-background-img

Het team

Mijn naam is Jeanette,

In 2001 ben ik gestart met Kapsalon “De Kapper” in Brielle en daarna heb ik in 2023 een tweede filiaal in Geervliet mogen openen. Mede mogelijk gemaakt door het geweldige team van kappers waar ik met veel plezier en trots mee samen werk. Mijn liefde voor het vak is groot, het creëren van kapsels die aansluiten bij de klant waarna de klant mijn deur uitloopt met een grote glimlach. Daar doe ik het voor.

Mijn naam is Leo(nie),

Ik ben 23 jaar kapster en sinds 2006 werkzaam bij Kapsalon “De Kapper” in Brielle, hier ondersteun ik Jeanette en geef ik training aan het team. Het leukste aan het kappersvak vind ik het creatieve werk en het contact met mensen. Ook ligt mijn interesse bij hoofdhuid en haarproblemen waarin ik mij heb gespecialiseerd.

Mijn naam is Chantal,

Ondertussen ben ik ruim 8 jaar met veel plezier werkzaam bij Kapsalon “De Kapper” in Brielle en sinds April 2023 mag ik verantwoordelijk zijn voor onze 2de vestiging in Geervliet. Mijn passie in het vak ligt bij creatieve kleuringen en het opleiden van studenten, van een balayage tot een totale correctie kleuring, niks is voor mij te gek of te veel. Ook vind ik het heel leuk om het vak door te kunnen geven aan mijn studenten. Zie ik je snel bij ons in de salon?

Mijn naam is Vera,

Inmiddels alweer ruim 12 jaar met veel passie werkzaam bij kapsalon “De Kapper” in Brielle. Knippen en snijden en daarmee mensen van nieuwe coupes voorzien is wat ik het liefste doe. Maar ook mensen met een mooie kleuring blij de deur uit zien gaan blijft elke dag een feestje! Ook geef ik de speciale krulknip CG methode – training aan het team.

Mijn naam is Fleur,

Sinds 2022 werkzaam bij Kapsalon “De Kapper” in Brielle na ruim 4 jaar in een andere kapsalon te hebben gewerkt. Mijn creativiteit laat ik graag los in kleuringen met high-lights en andere verftechnieken. Strakke opgeschoren (fade, overloop) kapsels zijn hiernaast ook mijn specialiteit. Ik vind het geweldig om mijn klanten elke maand weer terug te zien in mijn stoel. Dat blijft een eer.

Mijn naam is Kayleigh,

Ik zit in mijn examen jaar van de kappersopleiding en loop sinds 2023 stage bij Kapsalon “De Kapper”. Ik heb gekozen voor de kappersopleiding omdat ik het erg leuk vind om het haar van mensen mooi te maken. Op dit moment vind ik high-lights zetten en knippen het aller leukste.

Mijn naam is Esmee,

Vanaf januari 2023 ben ik werkzaam als leerling in de kapsalon. De keuze voor het kappersvak was voor mij erg gemakkelijk. Sinds klein af aan ben ik al met haar bezig. Elke week leer ik nieuwe dingen waardoor ik steeds meer kan. Mijn doelen zijn dat ik heel goed word in knippen en kleuren en dat ik klanten in de salon even een Me-time momentje kan geven.

Vacature

Hairstylist

Wij zijn op zoek naar een hairstylist. Klik hieronder voor meer informatie.