Merken

15-Furterer_Logo-Vectoriel BLANC
Rene Furterer
Onze verzorging en styling producten. Deze producten zijn plantaardig, bevatten geen synthetische siliconen maar wel etherische oliën. Deze geweldige combinatie zorgt voor een gezonde hoofdhuid waardoor uw haar weer sterker en gezonder wordt. Doordat de producten farmaceutisch ontwikkeld worden is het assortiment erg breed en kunnen ze veel hulp bieden bij hoofhuid/haar problemen.
Van een dagelijkse familie shampoo tot specifieke hoofdhuidgerichte producten voor onder andere:

– mannelijke kaalheid
– haaruitval na stress, operatie en of zwaar lijnen
– droge hoofdhuid
– jeuk en schilferige hoofdhuid
– gekruld haar
– ouder wordend haar
– beschadigd haar.

Natuurlijk hebben we ook neutrale shampoos. Al onze producten bevatten geen synthetische siliconen, deze sluiten de hoofdhuid af waardoor er een slechtere haargroei kan ontstaan en kunnen het haar zwaar en futloos maken.

www.renefurterer.com

STRUCTURE_LOGO
Structure
Onze trendy stylingslijn. Deze stylingslijn bevatten hele stevige haarlakken, gels en waxen om het haar perfect in model te brengen en te houden. Ook hebben we volume poeders, en zoutspray’ s om extra  volume te kunnen
maken.

www.structurehair.co.uk/

logo INOAproduct

INOA
De nieuwe blijvende kleuring met een perfecte dekking van grijze/witte haren, zonder ammoniak! Een ware technologische revolutie die de kleurervaring in de salon verandert. Geen irriterende ammoniakgeur in het haar, en perfecte egale kleur en haar dat niet beschadigd wordt, maar zacht en natuurlijk aanvoelt.
Met INOA zijn de kleurmogelijkheden eindeloos.
Wat de kleur van uw dromen ook is – koel bruin, stralend blond of opvallend rood – wij maken voor u een kleur op maat. Een prachtige, diepe kleur met een fantastische glans. Of u nu een kleur wilt veranderen, uw witte haren wilt kleuren, of juist uw natuurlijke haarkleur meer karakter wilt geven:
Eerst was er kleuring – nu is er INOA
www.inoa.lorealprofessionnel.nl